Mijn naam is Daniël, 40 jaar oud en een echte Rijenaar. Ik woon samen en we hebben drie kinderen. In het dagelijks leven ben ik shift-supervisor in de voedingsmiddelenindustrie en in mijn vrije tijd ben ik actief in het verenigingsleven, als vicevoorzitter van onze buurtvereniging ‘Spontaan Ontstaan’ en sinds kort bestuurslid van de evenementencommissie van basketbalvereniging Migliore.

Toen ik een tijdje geleden met enkele leden van Gemeentebelang stond te praten en we het over de lokale politiek kregen, was het voor mij gelijk duidelijk: wat een leuke groep mensen! Daar wil ik bij zijn! Uiteraard ben ik ook op internet gaan kijken naar de partijen en hun programma’s en daar stak Gemeentebelang boven uit. Dus ik was door de juiste persoon aangesproken en enthousiast gemaakt! Nu hoop ik veel voor de partij te kunnen gaan betekenen als commissielid en ook voor onze gemeente natuurlijk. “Want waar je woont, moet het goed zijn!”

Lid sinds: 2017
Functie: Commissielid Ruimte
E-mail: daniel@gemeentebelang.org