In 1986 ben ik met mijn ouders en zusje vanuit de provincie Groningen naar Rijen verhuisd. Tijdens mijn studietijd en een aantal jaren daarna heb ik in andere plaatsen gewoond. Sinds 2003 woon ik weer in Rijen.

In het dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam als directeur van een Kindercentrum in Tilburg. Dit Kindercentrum bestaat uit kinderdagverblijfgroepen en groepen voor buitenschoolse opvang. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kinderen die bij ons worden opgevangen, zich gezien en gehoord voelen. Dat ze krijgen wat ze nodig hebben en dat zich prettig voelen op ons kindercentrum. Ook regel en organiseer ik alles graag zorgvuldig en efficiënt, zodat de medewerkers in een prettige en soepel draaiende omgeving werken. Ik voel me enorm thuis in Rijen en vind het belangrijk dat je woont in een omgeving waar je jezelf veilig en vrolijk voelt! Ik draag er graag mijn steentje aan bij dat Rijen een prachtig dorp blijft met voorzieningen die de inwoners nodig hebben. Daarom vind ik het fijn dat ik me, als secretaris van het bestuur, in kan zetten voor Gemeentebelang!

Lid sinds: 2017
Functie: Bestuurslid secretaris
E-mail: secretaris@gemeentebelang.org