Commissielid Samenleving Marion Patist

Als adviseur bij &Morgen (een jonge en dynamische organisatie op gebied van verkeer en vervoer) leid ik vooral projecten waarbij het bedrijfsleven én overheid samen werken aan een betere bereikbaarheid van een stad, regio en provincie. Dit doe ik al geruime tijd. Hiervoor ben ik 26 jaar werkzaam geweest in de Geestelijke Gezondheidszorg, waarvan 18 jaar als manager. Mijn grote passies zijn natuur, kunst en architectuur.

Rijen is een gastvrije plaats voor inwoners en bezoekers. Dit wil ik ook graag zo houden. Mijn aandacht gaat dan ook uit naar de bereikbaarheid en leefbaarheid. Het station en de treinverbindingen zijn belangrijk voor Rijen én voor de omliggende plaatsen. De ruimtelijkheid van onze gemeente, de verkeersveiligheid, het onderwijs, sport en welzijn hebben mijn interesse. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dan kan ieder mens zijn talenten ontplooien, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn buren en de maatschappij. Het lijkt me fantastisch om daaraan mee te werken.

Als laatste pleit ik voor duurzaam beleid. Geen voorstellen die slechts een jaar betaalbaar zijn. Alleen nog maar keuzes die ons dorp voor een langdurige periode een welvarend, groen en bereikbaar dorp maken.

Lid sinds: november 2009
Linkedin: linkedin.com/in/marionpatist
Twitter: twitter.com/mpatist
E-mail: Marion@Gemeentebelang.org