In 1999 ben ik samen met mijn vrouw in Rijen komen wonen. Wij hebben twee zoons die ook allebei hier in Rijen wonen. Kort nadat we in Rijen zijn komen wonen ben ik in contact gekomen met Gemeentebelang. Het lokale concept spreekt mij zeer aan! Binnen Gemeentebelang ben ik jarenlang actief geweest als voorzitter en al die jaren ook actief in de commissie samenleving. Voor mij een logische combinatie gezien mijn achtergrond.

Ik ben werkzaam als manager en eindverantwoordelijke voor het zorgprogramma Dubbele Diagnose. Dit is een initiatief van GGZ Breburg en Novadic-Kentron. Daarnaast ben ik actief als trainer en coach en als interim manager.

Op zondagochtend en dinsdagavond kun je me tegenkomen op de wegen rondom Rijen als ik aan het hardlopen ben. Deze sport biedt mij een gezonde uitlaatklep voor het vele vergaderen. Daarnaast ben ik autoliefhebber en volg de formule-1 nauwgezet.

Ik geloof in de kracht die wij als mens hebben en denk dat het beter is om je medemens te ondersteunen in de door hem ondernomen activiteiten als dat je alles regelt voor die ander. Volgens mij levert de ondersteuning meer gevoel van eigenwaarde op en dat helpt je als mens om vervolgstappen te zetten en je verantwoordelijkheid te dragen of te nemen.

Lid sinds: 2001
Functie: Raadslid | Commissielid Middelen
E-mail: johan@gemeentebelang.org