Raadslid Nicole Trum

Vaak volgen de jongeren de ouderen op maar in mijn geval is het andersom. Mijn zusje Kyra was twee jaar geleden jeugdburgemeester van Gilze en Rijen. De politieke interesse is door haar enthousiasme aangewakkerd. Met als gevolg dat ik me bij Gemeentebelang aansloot. Als administratief commercieel medewerker bij een makelaarskantoor was de stap naar  secretaris van Gemeentebelang zo gemaakt. Naast secretaris was ik ook bestuurslid van de partij. Sinds de vorige verkiezingen ben ik raadslid.

Jongeren zouden druk bezig zijn met van alles behalve politiek, wel willen stemmen maar verder niet betrokken zijn. Dit beeld wil ik doorbreken. We willen zeker meepraten over wat er in onze gemeente gebeurt maar dan met minder moeilijke woorden, met duidelijke visies en op hoofdlijnen. Jongeren hebben het idee dat hun stem niet telt. Bij Gemeentebelang wel! Initiatieven van jongeren ondersteunen we.

Ik wil dat de jeugd een stem krijgt. Waar je woont, moet het goed zijn! Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Gemeentebelang maakt zich daar sterk voor en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

 

Lid sinds: eind 2012
Functie:
-Raadslid
-Commissie Samenleving

Linkedin: linkedin.com/in/nicoletrum
Twitter: Twitter.com/NicoleTrum84
E-mail: Nicole@Gemeentebelang.org