Sinds oktober 2020 ben ik weer secretaris van Gemeentebelang.  Inderdaad weer….want dit was ik al eerder in 2014 en 2015. Echter toen was de combinatie van mijn opleiding en mijn gezin te druk om dit goed te kunnen combineren met de taken van de secretaris.

In het verleden ben ik werkzaam geweest in het bankwezen, maar ben toen gestopt in verband met de adoptie van een tweeling uit Colombia. Na 8 jaar wilde ik toch weer aan de slag, maar in het bankwezen gingen toen meer mensen eruit dan erin. Toen ben ik me gaan omscholen tot doktersassistente en voordat ik mijn diploma goed en wel op zak had in 2016, kreeg ik al een baan aangeboden in het Amphia ziekenhuis te Breda na daar stage te hebben gelopen. En ik werk daar nu nog steeds met veel plezier.

Met veel plezier zet ik me weer in voor Gemeentebelang. Dat is in de lokale politiek van Gilze en Rijen echt mijn partij en deze blijf ik steunen. Gemeentebelang heeft een moeilijke tijd achter de rug en ik wil graag helpen om weer te bouwen aan een stevig fundament voor de toekomst.

Lid sinds: 2014
Functie: Secretaris
E-mail: stefanie@gemeentebelang.org