Actie “Rijen Reist” gestart!

Zaterdagmorgen hebben Gemeentebelangwerkers op drie plaatsen in Rijen onze zomerspecial onder de aandacht gebracht. Voor iedereen was er een I-love-Rijensticker met een gebruiksaanwijzing. De bedoeling is: laat met de sticker of het T-shirt zien waar je op vakantie bent. Immers: ook waar je op vakantie gaat, moet het goed moet zijn!

We hebben tijdens onze uitdeelactie allerlei vragen van inwoners over de gemeentepolitiek kunnen beantwoorden. Was de vraag wat moeilijker, dan werd beloofd dat we erop terug zouden komen. Dat is voor Gemeentebelang van levensbelang: horen wat jij vindt en/of waar je tegenaan loopt.

Maar we hoorden gelukkig ook dat veel mensen al van onze vakantieactie op de hoogte waren. We hebben de meest fantastische vakantiebestemmingen gehoord: Afrika, Egypte en bijvoorbeeld New York. Maar er waren ook mensen die bewust thuis bleven. Hier in de omgeving is namelijk ook zoveel moois te zien is. ‘Geldt dan jullie actie ook?’ vroeg men. Natuurlijk! Want ook wij zijn er van overtuigd dat we in een prachtige omgeving wonen waar van alles te doen is. Gemeentebelang is vooral benieuwd waar u uithangt.

Mocht je afgelopen zaterdag geen sticker hebben kunnen bemachtigen, klik dan hier en stuur een mail dan naar ons secretariaat  en er wordt er een thuisbezorgd. Dit doen we tot 18 juli of zolang de voorraad strekt. Daarna kun je natuurlijk altijd nog het I-love-Rijenlogo HIER downloaden en printen! Je kunt jouw foto’s tot 1 september mailen naar info@gemeentebelang.org of plaatsen op onze facebookpagina.

Groeten van Gemeentebelang uit Rijen.

Na de uitdeelactie is het goed toeven op het terras van Smaak.