Bestuur Gemeentebelang

Henk Jan Hofsteenge

Henk Jan Hofsteenge

Voorzitter
Stefanie Heijnen

Stefanie Heijnen

Secretaris

Henk Jan Hofsteenge

Functie: Voorzitter
Leeftijd: 62 jaar
Beroep: Manager in de zorg
E-mail:
henkjan@gemeentebelang.org

Ik ben een geboren Drent, maar woon al meer dan de helft van mijn leven (inmiddels 35 jaar) in Rijen.  In de afgelopen jaren heb ik me ingezet voor een buurtvereniging, mee gepraat op school, geholpen bij de voetbal en heb ik een groot project gedaan bij Juin. Ik zing in een koor en draai alweer een paar jaar mee bij Gemeentebelang waar ik voorzitter ben.

Het moge duidelijk zijn dat het credo van Gemeentebelang (“Want waar je woont, moet het goed zijn”) me op het lijf is geschreven en dat ik me daar ook op allerlei manieren voor in wil zetten.

Mijn kinderen zijn hier geboren en zijn alle drie gesetteld in Rijen. Voor mijn kinderen en kleinkinderen wil ik mee blijven denken en doen om onze gemeente mooi, veilig betaalbaar en toekomstbestendig te houden.

Stefanie Heijnen

Functie: Secretaris
Leeftijd: 52 jaar
Beroep: Werkzaam in de zorg
E-mail:
stefanie@gemeentebelang.org

Al een paar jaar ben ik actief bij Gemeentebelang waar ik vooral achter de schermen werk in het bestuur als secretaris. Tussendoor heb ik als actief lid een pauze gehad vanwege een nieuwe opleiding om zo als herintreder een leuke baan te kunnen vinden in de zorg. En dat is gelukt, ik werk nu ruim 6 jaar met veel plezier in het Amphia ziekenhuis. 

Zo’n 16 jaar geleden ben ik komen wonen in het mooie Rijen. Een dorp met goede voorzieningen en een mooie omgeving met volop groen om ons heen. Daar moeten we zuinig mee omgaan!

Niet alleen in mijn werk, maar ook in de politiek vind ik goede en bereikbare zorg voor iedereen een heel belangrijk punt. Gemeentebelang is een sociale partij, waar oog is voor iedereen. Inclusiviteit is daarbij ook heel belangrijk. Mensen van verschillende achtergronden moeten dezelfde kansen kunnen krijgen. Eigenlijk vind ik dit een vanzelfsprekendheid, maar helaas is er op dit gebied nog veel te verbeteren.