Als de 5 eiken konden bellen …

Meer dan twee maanden geleden, op 26 juni 2017, heeft Gemeentebelang tijdens de vergadering van de commissie Middelen aan de burgemeester gevraagd om de overlast aan te pakken op en rondom sportpark Vijf Eiken. De burgemeester, die portefeuillehouder Veiligheid is, heeft toen toegezegd dat hij dit met de politie op zou nemen.

Inmiddels bereiken ons steeds meer berichten dat de overlast nog steeds niet is gestopt en zelfs zou toenemen. Met name in de avond en nachtelijke uren is er sprake van overlast van auto’s. Er zou mogelijk in drugs worden gehandeld en de parkeerplaats wordt een puinhoop met afval. We zijn benieuwd wat de conclusie tot op heden is van het overleg met de politie en wat de onze gemeentelijke toezichthouders of de politie aan overlast hebben geconstateerd. Ook zijn we benieuwd op welke manier de overlast in de toekomst bestreden gaat worden. Immers, de donkere dagen komen er weer aan en veel inwoners van onze gemeente maken gebruik van het sportpark. Gemeentebelang vindt dat het voor iedereen veilig moet zijn om op het sportpark te sporten, bij zijn vereniging binnen te lopen of te genieten van het aangrenzende bos.  

In de commissie Middelen gaat Gemeentebelang daarom opnieuw vragen stellen over dit onderwerp. We zullen hierover via onze website en via onze Facebookpagina berichten.

Heeft u ook straten of wijken waar u niet durft te komen, of zijn er plaatsen waar u veel overlast ervaart? Laat het ons weten. Dat kan via de website. k]Klik op Contact. Samen kunnen we dan naar een oplossing zoeken, want … “Waar je woont, moet het goed zijn!