Politiek had altijd al mijn interesse zowel plaatselijk als landelijk. Door mijn beroep als internationaal chauffeur was ik te weinig thuis om daar daadwerkelijk iets mee te doen. De korte tijd die ik thuis doorbracht was voor de familie en voor sport, zoals fietsen en zwemmen.

Via de gebruikersgroep van het zwembad kwam ik in contact met alle politieke partijen binnen de gemeente. Ik had meteen een goed gevoel bij Gemeentebelang en ben toen lid geworden. Al snel werd ik actief  in de commissie Samenleving. Dat leidde ertoe dat ik commissielid werd, en dit heb ik vier jaar met de nodige inzet  gedaan. Ook werd ik gevraagd om eens aan te schuiven bij het bestuur, dit beviel van twee kanten en dat heb ik drie jaar met veel plezier gedaan.

Na een interne sollicitatie kwam ik als nummer 6 op de kieslijst van Gemeentebelang. We voerden een intensieve campagne en veroverden vijf raadszetels. Na de installatie van Ariane Zwarts als wethouder werd ik raadslid. Mijn grote interesse is en blijft samenleving.

Ik ben blij dat ik met Gemeentebelang iets kan doen om onze woonomgeving nog beter te maken. Politiek is van en voor iedereen, en daar zet ik me voor in.

 

Lid sinds: april 2014
Functie: Raadslid | Commissielid Samenleving
E-mail: Peter@Gemeentebelang.org