De leukste jaarmarkt ooit!

Gemeentebelang was zoals elk jaar aanwezig op de Rijense jaarmarkt. En het was deze keer volgens alle aanwezige GB’ers de leukste jaarmarkt ooit. En dat kwam niet alleen door het goede weer.

Want op deze jaarmarkt kon Gemeentebelang eindelijk zijn “I love Rijen”- letters opzetten. Deze megagrote letters waren al een keer als proef neergezet bij de margrieten en ook bij het gemeentehuis, maar dat was van heel korte duur. En die actie bleef niet onopgemerkt, want we werden overstelpt met vragen. Wanneer kunnen we bij die letters op de foto? Nou, dat kon voor het eerst op de Rijense jaarmarkt en dat hebben we geweten! Alleen wij hebben al meer dan 160 foto’s gemaakt. Veel bezoekers maakten bovendien hun eigen foto’s bij de letters. Op onze Facebookpagina kun je de foto’s zien en downloaden! En natuurlijk komen de letters vanaf nu vaker terug. Like ons op Facebook, dan mis je dat moment zeker niet!

Maar natuurlijk was de jaarmarkt vooral een succes, omdat we er met enorm veel inwoners hebben gesproken. Gewoon een praatje of een kennismaking met huidige en toekomstige raads- en commissieleden. En natuurlijk kregen we weer een heleboel informatie van al die betrokken inwoners. Er waren vragen over het anders inzamelen van afval, maar ook waren er opmerkingen over zorg, kunst, verkeer en over het onderhoud van straten en het groen. Gemeentebelang heeft aantekeningen gemaakt van alle gesprekken en gaat ermee aan de slag. Want dat is de reden dat we elk jaar op de jaarmarkt aanwezig zijn, weer of geen weer, verkiezingstijd of niet: Waar je woont, moet het goed zijn!

Niet op de jaarmarkt geweest of heb je ons gemist? Je kunt de mensen van Gemeentebelang ook elke eerste zaterdag maand tussen tien en half een op het Wilheminaplein ontmoeten. Kom langs bij deze “praat-op-straat”-campagne en spreek ons aan! Samen maken we onze gemeente Gilze en Rijen mooier en beter.