Toppers op onze kandidatenlijst: Maarten, Dewi en Daniel

Op onze kandidatenlijst staan 50 kandidaten die laten zien dat zij Gemeentebelang steunen. Maar de top negen wil in de gemeenteraad! Maak daarom kennis met Maarten, Dewi en Daniel. Zij zijn de nummer 7, 8 en 9 op onze kandidatenlijst.

Maarten van Haperen

Maarten (30) woont sinds 2013 in Rijen en is actief als commissielid Ruimte. Hij is digital marketing consultant en kan alle digitale en online mogelijkheden goed inzetten. “En,” zo zegt hij, “dat is precies de uitdaging die onze gemeente de komende jaren moet aangaan.” Maarten voegt nog iets toe: “We moeten niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar er daarbij ook voor zorgen duurzaam en toekomstbestendig te zijn. Ik wil dat mijn bijdrage impact heeft. Dat maakt het leuk, keuzes in de commissie hebben effect op onze leefomgeving.”

Dewi de Hoon

Dewi (34) is al een paar jaar actief voor Gemeentebelang, vooral achter de schermen als bestuurslid, vormgever en mediaspecialist. Ze houdt niet van zeuren. Ze zegt: ”Als je dingen wil bereiken, dan moet je er zelf wat voor doen. Dat leer ik als hogeschooldocent ook mijn studenten.” Ze hoopt verder dat de vier mooie dorpen van onze gemeente behouden blijven. “Hier in Rijen woon ik met plezier, hier zit ik bij een vereniging en drink ik een biertje in het café.”

Daniel van Dongen

Daniel (40) is een geboren en getogen Rijenaar, maar kent zoveel mensen dat hij in de gehele gemeente thuis is. Deze actieveling heeft naast zijn werk als shift-supervisor, niet alleen een gezin, maar is ook actief bij Migliore en als voorzitter bij de buurtvereniging. Bovendien wil hij zich inzetten voor Gemeentebelang. Waarom? “Omdat ik veel contact met mensen heb, ben ik behoorlijk op de hoogte van wat er speelt in onze gemeente. Ik zoek graag oplossingen voor problemen en sta open voor ideeën. Onze gemeente heeft ons veel goeds te bieden en dat moet zo blijven.”

Nummer 7, 8 en 9 van de lijst hebben er zin in. Want waar je woont, moet het goed zijn! Wil je meer weten over Gemeentebelang? Bekijk de kandidatenlijst, lees de berichten over onze activiteiten op deze website en lees ons partijprogramma Dit gaan we doen!

 

Op de foto v.l.n.r. Maarten van Haperen, Daniel van Dongen en Dewi de Hoon.